Gylleudlægning og gyllekørsel​

Gylleudlægning med Agrometer gylleudlægger med 24 meters slæbeslangebom.


Maskinen har ca 700 meter slange med sig, og dertil kan yderligere udlægges Op til 1000 meter fødeslange. Hjemme ved tanken står gyllepumpen med en 230 hk John Deere motor og pumper gyllen ud med 12 bar. En stor Ørum gyllemixer sørger for at alt bundfald og flydelag bliver elimineret.

Gylleudlægning med Samson PG 25 med tårn og ligeledes 24 Meter bom, eller 7,5 meter sortjordsnedfælder.

Foran dette har vi naturligvis en John Deere R360 med ikke mindre end 395 momentstærke amerikanske hestekræfter. Her følger ligeledes en stor ørum gyllemixer med. Slamsugning med 8 m3 samson.

Vi kan hjælpe med det meste

Udover gylleudlægning tilbyder vi også gyllekørsel. Vi har mange års erfaring med gyllekørsel - og levering I Mors og det omkringliggende område.

Vil du vide mere om gylleudlægning og gyllekørsel?

Med vores mange års erfaring med både gyllekørsel og gylleudlægning er vi den ideelle samarbejdspartner for alle på Mors. 

Du kan kontakte os på 21 90 60 12 eller mors-maskinstation@karby.dk.

Foruden gylleudlægning og gyllekørsel så tilbyder vi også slamsugning, ensilering og meget andet hos Morsø Maskinstation.

​​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Like os på Facebook

Husk at du også kan finde Morsø Maskinstation på Facebook. Her kan du følge med i vores dagligdag på Mors og se hvad der foregår på en maskinstation.

Morsø Maskinstation

​Blåborgvej 57

7960 Karby

​CVR: 28160992

Kontakt​

Telefon: 21 90 60 12

E-mail: mors-maskinstation@karby.dk