Slamsugning​ på Mors

Hos Morsø Maskinstation kan vi også tilbyde slamsugning af din kloak. Vi har på Mors hjulpet mange folk med deres stoppede kloakker.

Hvad er slamsugning?

Slamsugning er en metode, der benyttes, når eksempelvis et kloakrør er stoppet til. Det er ikke unormalt at der kan opstår problemer med kloakrør i både køkken og badeværelse i private hjem. Det kender vi alle. I tilfælde som disse kan en det være løsningen på dit problem. Selve slamsugningen foregår ved, at der spules rent vand gennem kloakrørene som på den måde gennemrenser dem.

Lad os hjælpe

​Stoppede kloakrør kan skabe stor irritation i hverdagen og lugten kan også være ubehagelig. Det er derfor en god ide at tage kontakt til en fagmand der kan vurdere om en slamsugning er nødvendig, eller om der er et andet alternativ. Har du problemer med brønde, gyllekanaler eller kloaker så kan vi hjælpe med en slamsugning. Vi klarer vi de fleste problemer med vores 8 m3 Samson slamsuger.​ 

Mange års erfaring med slamsugning

Gennem mange år har vi hjulpet familier med slamsugning i Mors og omegn. Vi kan hurtigt afklare om problemet er af større karakter og om der derfor kræves en slamsugning. Heldigvis har vi mange års erfaring med slamsugning, og har derfor prøvet det meste. Du kan derfor trygt overlade din det til os.

Tømning af gylletank​

Har du en fastkørt gylletank, kan vi også klare tømning af denne. Vi har hjulpet mange landmænd med at tømme det sidste af deres gylletank, så de var klar til brug. 

Vi er kort sagt leveringsdygtig i alle former for slamsugning i hele nærområdet omkring Mors. 

​Skal vi hjælpe dig med en slamsugning?

Trænger din kloak til et eftersyn, så lad os hjælpe dig. Vi har hjulpet mange folk på Mors med en slamsugning og kan helt sikkert også hjælpe dig.

Kontakt os på 21 90 60 12 eller på mors-maskinstation@karby.dk.

Vi tilbyder også ensilering, gyllekørsel og meget andet hos Morsø Maskinstation.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Like os på Facebook

Husk at du også kan finde Morsø Maskinstation på Facebook. Her kan du følge med i vores dagligdag på Mors og se hvad der foregår på en maskinstation.

Morsø Maskinstation

​Blåborgvej 57

7960 Karby

​CVR: 28160992

Kontakt​

Telefon: 21 90 60 12

E-mail: mors-maskinstation@karby.dk